+ 49 (0) 6105 303 9607 Klantenservice Zoek Producten
Pagina selecteren

Meer informatie over Comtek

Europa's toonaangevende IT-hardwarereparatieservice, met centra in Engeland, Noord-Ierland, Wales en Duitsland. Wij zijn de snelst groeiende multi-vendor infrastructuur-, IT- en telecomreparatieservice van het VK. We werken veel samen met Britse en internationale organisaties in de sectoren spoor, olie en gas, nutsbedrijven en openbare diensten.

Comtek zet zich in om de levensduur van legacy-systemen te verlengen, ongeacht de leeftijd of fabrikant. Het is onze missie om reparatie en hergebruik te promoten als een krachtig middel om de wereldwijde ecologische en economische uitdagingen het hoofd te bieden. Na meer dan twee miljoen succesvolle reparaties te hebben uitgevoerd, is onze ervaring gewoon ongeëvenaard.

Er zijn momenten waarop onze klanten dringende reparatievereisten hebben voor producten die we niet eerder hebben gerepareerd. In dergelijke situaties werkt ons toegewijde reparatie-ontwikkelingsteam nauw samen met de klant om snel de benodigde reparatietestbedden en andere infrastructuur te creëren.

nodig om een ​​nieuwe productreparatielijn te starten. De tijd tussen het erkennen van een nieuwe reparatievereiste en het creëren van een volledig functionerende reparatielijn is zelden meer dan een maand.

Expert Help, Advies of Zitate

  Naam/Bedrijf

  E-mailadres/contactpersoon

  Bericht

  Door een vraagverzoek in te dienen, accepteert u de voorwaarden van onze privacy policy.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Meer info Sluiten