Comtek Network Systems UK Ltd.

Pas vandaag duurzame praktijken toe, bespaar morgen kosten

Onze campagnes voor milieuverantwoordelijkheid in termen van de vermindering van elektronisch afval zijn goed gedocumenteerd gedurende de vele jaren dat we actief zijn. Milieuduurzaamheid vormt de kern van ons bedrijf.

Beheerde recycling Diensten

Onze duurzaamheid De missie is simpel: de telecommunicatie-industrie transformeren door een circulaire economiebenadering van hardwarebeheer te bevorderen. Door telecomapparatuur te repareren, op te knappen en te hergebruiken, we niet alleen verminderene onze klanten' ecologische voetafdruk, maar helpt ook bedrijven de uitgaven verminderen en nodig middelen.

Onze Visie

's Werelds toonaangevende leverancier worden van reparaties op componentniveau voor complexe netwerk-, telecommunicatie- en IT-hardwareproducten. Wij zijn gepassioneerde pleitbezorgers voor de circulaire economie en CO2-reductie en bieden een breed scala aan gereviseerde hardware-opties.

COLLECTIE

Wij bieden handige inzameldiensten voor bedrijven en consumenten die hun elektronisch afval willen recyclen. Of het nu gaat om oude telecomapparatuur, servers of zelfs alleen maar chassis, wij halen uw ongewenste elektronica op en vervoeren deze naar onze recyclingfaciliteit.

SORTEREN EN DEMONTEREN

Bij aankomst in onze vestiging wordt elektronisch afval gesorteerd en gedemonteerd in de onderdelen. Hierdoor kunnen we materialen scheiden voor recycling en ervoor zorgen dat elk onderdeel op de meest efficiënte en milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. Als we andere delen van de materiële waarde terugwinnen, zal Comtek zijn commerciële kanalen gebruiken om de waarde uit die delen terug te winnen en te delen.

MATERIAAL TERUGWINNING

We gebruiken een uiterst rigoureus sorteerproces bij het afbreken van producten voor recycling, waarbij we de materialen zorgvuldig sorteren, zodat ze op de juiste manier worden gerecycled. Deze materialen worden vervolgens verzonden om te worden verwerkt en voorbereid voor hergebruik bij de productie van nieuwe producten, waardoor de kringloop van de circulaire economie wordt gesloten.

Hoe helpt Comtek?

Door de levensduur van deze apparaten te verlengen, verkleinen we de ecologische voetafdruk die gepaard gaat met de productie van nieuwe apparatuur aanzienlijk.

Elke eenheid ondergaat strenge testprocedures om de kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen voordat deze wordt verzonden. Door kosteneffectieve alternatieven te bieden via gereviseerde apparatuur dragen we actief bij aan het behoud van hulpbronnen en de vermindering van elektronisch afval.

Omarm de circulaire economie en boek positieve stappen in de bescherming van ons milieu voor de komende generaties.

 

Wereldwijde emissies per economische sector

 • Elektriciteits- en warmteproductie 25% 25%
 • Landbouw, bosbouw en ander landgebruik 24% 24%
 • Gebouwen 6% 6%
 • Vervoer 14% 14%
 • Industrie 21% 21%
 • Andere energie 10% 10%

Gereduceerd & Milieuvriendelijk Verpakking

Comtek hergebruiks zoveel verpakking als it kan wanneer mogelijk om het volume karton te verminderen en plastic afval geproduceerd op al zijn kantoren.

Door milieuvriendelijke materialen te gebruiken, zoals recyclebare kartonnen dozen en biologisch afbreekbare schuiminzetstukken, verminderen we actief afval en minimaliseren we onze ecologische voetafdruk. Wij streven er voortdurend naar identificeren en duurzame oplossingen implementeren, terwijl we de integriteit van onze producten waarborgen. 

 

Onze locaties

Kies Comtek voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Carrières bij Comtek

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.