Ondernemer van het jaar bij de Daily Post/North Wales Live Business Awards

1-2022-XNUMX

Met ASKAR SHEIBANI

CEO, Comtek Network Systems UK en voorzitter, DBF

Na een onderbreking van twee jaar heeft de prestigieuze Dagelijkse berichten Business Person of the Year-prijs is terug en tot onze grote vreugde is deze toegekend aan Comtek's CEO Askar Sheibani.

De heer Sheibani is een zeer succesvolle ondernemer in zijn eigen recht, die leiding geeft aan het in Flintshire gevestigde telecombedrijf Comtek, dat een wereldwijd bereik heeft. Maar buiten zijn eigen zakelijke ondernemingen hijst hij ook trots de vlag voor Noord-Wales.

Zijn verschillende functies omvatten onder meer voorzitter van de Business Delivery Board van Ambition North Wales, voorzitter en oprichter van het UK Fiber Connectivity Forum, voorzitter van Deeside Business Forum en hij is een Welsh Government Entrepreneurship Champion voor Wales.

Hij is altijd een voorstander geweest van andere ondernemers - hij hielp anderen bij het starten of laten groeien van hun bedrijf en stond achter campagnes om de digitale infrastructuur in Noord-Wales te verbeteren en de Deeside Enterprise Zone te creëren.

Helaas was Askar in de VS vanwege zakelijke verplichtingen van Comtek, maar kon hij zijn prijs 'vrijwel' op de avond in ontvangst nemen.