Pagina selecteren

Enterasys en Cabletron-hardware

Als Europa's grootste IT-hardwareshersteldienst, kunt u er zeker van zijn dat de door Comtek verkochte Used & Refurbished Enterasys & Cabletron-producten net als nieuw werken. Dankzij onze diepgaande technische kennis van Enterasys & Cabletron-producten kunt u uw gebruikte en opgeknapte Enterasys & Cabletron-apparatuur met volledig vertrouwen aanschaffen.

Comtek's enorme inventaris van gebruikte en refurbished Enterasys-, Riverstone- en Cabletron-producten omvat zowel bestaande als oude productlijnen.

Enterasys & Cabletron reparaties

Als het grootste IT-reparatiecentrum van Europa is onze ervaring met het repareren van Enterasys-, Riverstone- en Cabletron-producten onovertroffen. We hebben meer dan 2 Million IT-hardwarereparaties uitgevoerd. Onze workshops voeren Enterasys, Riverstone en Cabletron-reparaties uit voor veel van de grootste namen in de IT-industrie.

Onze onverslaanbare technische ervaring en technische kennis stellen ons in staat om solide garanties te bieden voor al onze Used & Refurbished Enterasys & Cabletron-producten.

Deze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie Sluiten