Asset Recovery Services

Europa's grootste telecomreparatieservice

Met meer dan 25 jaar ervaring in de telecom- en netwerkindustrie is Comtek Europa's snelstgroeiende leverancier van reparaties, reserveonderdelen, herproductie van meerdere leveranciers en ondersteuning voor de telecom- en netwerkindustrie. Deïnstallatie en verkoop van hardwareconsignatie maken ook deel uit van ons groeiende dienstenaanbod. We hebben onlangs een ultramodern magazijn van 60,000 ft gebouwd in Deeside, Noord-Wales, speciaal om onze Hardware Consignment Sales-service te hosten.

Deïnstallatie en verkoopverzending

Met de deïnstallatie- en verkoopverzendingservice van Comtek kunnen klanten hun ongebruikte telecom- en netwerkapparatuur moeiteloos in contanten veranderen. Aan deze service zijn voor de klant geen kosten of risico verbonden.

Ons gespecialiseerd team van hooggekwalificeerde ingenieurs kan zelfstandig werken, of samen met de eigen engineers van de klant, om overtollige apparatuur te de-installeren en verwijderen van de netwerkinfrastructuur van de eigenaar. Zodra de apparatuur wordt vervoerd naar het speciale consignatievoorraadmagazijn van Comtek, zal de apparatuur worden getest en beoordeeld in onze interne testlaboratoria. Alle noodzakelijke reparaties of herfabricage zullen worden uitgevoerd indien nodig.

Het toegewijde verkoopteam van Comtek zal vervolgens zijn wereldwijde klantenbestand gebruiken om de geteste / opnieuw gefabriceerde overtollige producten door te verkopen, samen met een volledige 12-maanden Comtek-garantie.

Winsten uit de verkoop van productafleveringen worden verdeeld tussen Comtek en de oorspronkelijke eigenaar van de apparatuur.

De voordelen

  • Genereer een nieuwe inkomstenstroom van uw anders overbodige apparatuur
  • Stroomlijn uw netwerk
  • Uitgebreide end-to-end de-installatieondersteuning
  • Transport van apparatuur van uw site naar ons magazijn
  • Elimineer de opslagkosten
  • 12 maandgarantie op alle verkochte gerenoveerde apparatuur
  • Apparatuur wordt doorverkocht aan ons gevestigde wereldwijde klantenbestand
  • Gegarandeerde verantwoorde recycling van onbruikbare end-of-life-hardware

Laat ons u helpen om het financiële rendement op uw overtollige netwerkinfrastructuur te maximaliseren.

E-mail sales@comtek.nl of spreek met een van de teams via +49 (0) 6105 303