Pagina selecteren

RMA-services van derden

Het grootste IT-reparatiecentrum van Europa

RMA-services van derdenWij zijn Europa's grootste multi-vendor IT-reparatiecentrum. Onze reparatiecentra in Engeland, Wales en Duitsland hebben met succes meer dan 2 miljoen IT-reparaties uitgevoerd.

Onze combinatie van ongeëvenaarde reparatie-ervaring en een beproefd RMA-logistieksysteem stelt ons in staat om onverslaanbare RMA- en reparatiediensten van derden te bieden die de algehele goodwill en loyaliteit aan uw merk zullen vergroten.

RMA-services van derden

Comtek is gespecialiseerd in de reparatie van complexe IT-hardware en is de logische keuze van fabrikanten voor RMA-, Reverse Logistics- en reparatiediensten van derden.

Onze ervaren RMA-medewerkers en beproefde logistieke systemen worden gebruikt door enkele van 's werelds grootste fabrikanten van IT-apparatuur.

Advantages of Outsourcing RMA & Repair Services

Having your own in-house RMA staff, test engineers, repair services and warehouse facilities to process your own organization’s product warranty and repair services can be expensive and a distraction from your company’s core activities. Comtek’s third-party RMA & Repair Service allows manufacturers and distributors to concentrate on selling and distributing products, the activities that they do best.

RMA en reparatieservices kunnen het beste worden uitgevoerd door externe specialisten die ervaring hebben met het testen, repareren en logistiek verwerken van IT-hardware.

Bespoke RMA & Repair Services

De RMA-services van Comtek variëren van verificatie van garantiedekking en snelle productvervanging tot en met het testen en repareren van RMA-producten. Elke RMA-gebruiksovereenkomst van een derde partij is individueel afgestemd op de specifieke vereisten van de fabrikant. RMA-diensten worden aangeboden aan zowel fabrikanten als distributeurs.

Deze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie Sluiten