+ 49 (0) 6105 303 9607 Contact Zoek Producten
Pagina selecteren

Hardware reparatie

Europa's snelst groeiende reparatiecentrum voor hardware

Comtek is Europa's toonaangevende IT-hardwarehersteldienst, met centra in Engeland, Wales en Duitsland.

We voeren een groot aantal multi-vendor-, netwerk-, datacoms- en telecoms-reparaties uit voor tal van klanten over de hele wereld. We repareren alles zelf, in eigen beheer. Onze ongeëvenaarde ervaring en de door de leverancier gecertificeerde ingenieurs stellen ons in staat om uw hardware snel en betrouwbaar te diagnosticeren en te repareren, de eerste keer.

Twee miljoen succesvolle reparaties

Na meer dan twee miljoen succesvolle IT-reparaties te hebben voltooid, is onze ervaring eenvoudigweg ongeëvenaard. We herstellen defecte hardware naar volledige OEM-specificaties.

Comtek-reparaties zijn de eenvoudigste en meest kosteneffectieve manier voor het onderhouden en ondersteunen van hardware voor netwerken, datacoms en telecom.

Huidige en oude hardwarereparaties

Comtek repareert multi-vendor Network, Datacoms en Telecoms-producten van de meeste fabrikanten ter wereld, waaronder Cisco, Extreme Networks, 3Com en Nortel.

Naast het repareren van huidige IT-communicatieproducten, repareren we ook oudere en niet-ondersteunde producten van de fabrikant. Onze reparatie-expertise omvat alle geavanceerde kernrouters, switches, firewalls, netwerkchassis, modules, voedingen en nog veel meer.

Ervaren hardware reparatieservice 

Het is belangrijk dat defecte items van meet af aan door experts worden onderzocht. Onervaren pogingen om elektronische schakelingen te diagnosticeren en te repareren kunnen onherstelbare schade veroorzaken, waardoor producten Beyond Economic Repair worden. Veel andere reparatiebedrijven zijn in de eerste plaats verkopers van gebruikte netwerkproducten en hebben een nevenactiviteit die eenvoudige reparaties uitvoert voor een beperkt aantal producten van Cisco en Extreme Networks. Wij zijn experts in het repareren van de meeste merken en typen IT-apparatuur.

Onze reparatieklanten zijn onder meer:

Bull Global Crossing IBM Westcon
British Telecom Hewlett Packard Ministerie van Defensie Kleine eindgebruikers
Euro Tunnel Hong Kong Railways Unisys Grote eindgebruikers

Merkproducten

3Com Case-technologie Gandalf Packeteer
ADC Chipcom HP Paradyne
Alcatel Cisco IBM Perle
Altded Telesyn Compaq Juniper Proteon
Bijlage Controlware LANNET Racal
Opstijgen Cray Lucent Retix
Ascom Dowty-Case Madge Timeplex
Avaya Emulex Marconi Overgang
As Enterasys MGE UB-netwerken
Baai Extreme Networks Micom Ungerman Bass
Brocade Fivemere Motorola USR
BT Fore Systems Newbridge Xylogics
Cabletron Foundry Networks Nokia & meer

Deze website maakt gebruik van cookies

Meer info Sluiten