Cisco Repair Center

Het grootste Cisco reparatiecentrum in Europa

Comtek heeft met succes tienduizenden Cisco Switches, Routers, Firewalls, Access Devices en andere Cisco-producten gerepareerd.

Wij zijn Europa's meest ervaren Cisco Repair-bedrijf en leveren Cisco Repairs aan de grootste namen in de telecomsector.

Cisco reserveonderdelen en reparatie

De "Cisco Spares and Repairs" -dienst van Comtek biedt een kostenbesparend alternatief voor Cisco's Smartnet-onderhoudscontracten.

Onze Cisco "Spares & Repairs" -service biedt Cisco-reserveonderdelen en reparaties voor zowel huidige als verouderde Cisco-producten.

Cisco Repair Expertise

Het is belangrijk dat reparatieartikelen van meet af aan door experts worden onderzocht. Amateur "knutselen" en onervaren pogingen om een ​​elektronisch circuit te diagnosticeren en te repareren, kunnen onherstelbare schade aanrichten, waardoor producten "Beyond Economic Repair" ontstaan.

De veiligste en meest betrouwbare manier om telecomproducten te repareren, is ervoor te zorgen dat uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren technici die jaarlijks een groot aantal reparaties uitvoeren. We komen regelmatig overeen om producten te repareren waarvan klanten tevergeefs hebben geprobeerd deze door andere bedrijven te laten repareren.

Waarom Comtek gebruiken voor Cisco-reparaties?

Sommigen gebruikten apparatuurhandelaren van Cisco en genereerden wat extra inkomsten met een bijzaak van wat moeite doen in een paar eenvoudige Cisco-reparaties. Comtek is in de eerste plaats een reparatiedienst voor communicatiehardware.

Als de grootste Cisco-reparatieservice in Europa, heeft geen enkel bedrijf zoveel Cisco Repair-ervaring als Comtek. Vertrouw niemand anders met uw Cisco-reparaties. Bel ons om te bespreken hoe we de levensduur van uw Cisco-netwerk onbeperkt kunnen verlengen.

Cisco IP-telefoonreparatie

Comtek heeft met succes duizenden Cisco IP-telefoons gerepareerd, evenals tienduizenden Cisco-switches, routers, firewalls, toegangsapparaten en andere Cisco-producten. 

We repareren het volledige scala van huidige en oudere Cisco VOIP Phone-modellen, waaronder: CP-7902G, CP-7905G, CP-7910, CP-7910 + SW, CP-7911G CP-7912G, CP-7914, CP-7920, CP -7935, CP-7936, CP-7940 CP-7940G, CP-7941G, CP-7960, CP-7960G, CP-7961G, CP-7970G, CP-7971G en meer.

Twee miljoen succesvolle reparaties

Door met succes meer dan 2 Million-telecomreparaties te hebben uitgevoerd, kunnen we snel Cisco-apparatuur diagnosticeren en repareren. Praktische ervaring is van vitaal belang in de reparatie-industrie en niemand heeft meer Cisco Repair-ervaring dan Comtek.

We bieden een eersteklas service tegen een zeer betaalbare prijs. Ons test- en reparatieproces is zo grondig dat zodra gerepareerde artikelen met succes ons strenge certificeringproces hebben doorstaan, ze functioneel niet van nieuw te onderscheiden zijn.

Voorbeelden van Cisco Reparaties uitgevoerd door Comtek:

Routers modems Terminal Servers
firewalls Wire Speed ​​Devices Backbone-producten
Toegang tot servers xDSL-producten x.25-producten
schakelaars Naven Chassis
Voedingen Inhoudsservers Legacy Equipment
IP-telefoons UPS Buiten garantie