UPS Reparaties

UPS Repair Service

Comtek heeft een lange geschiedenis van het repareren van UPS-eenheden

WAls uw organisatie kracht verliest, is een ononderbroken voeding (UPS) een vitaal stuk hardware dat uw bedrijfskritieke IT-systemen van stroom voorziet terwijl u uw continuïteitsstrategie in praktijk brengt.

Comtek's UPS-reparatieservice herstelt een breed scala aan UPS-apparaten van fabrikanten zoals APC, Eaton, Vertiv, BPC en Borri. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, kunnen onze ervaren deskundige ingenieurs reparaties aan boord uitvoeren op een ongeëvenaarde standaard.

Bij elke reparatie ondergaan uw UPS zware tests en aanpassingen aan alle subsystemen, waaronder een 48-uurweegtest en standaardgarantie: uw UPS wordt volledig betrouwbaar aan u geleverd.

Sluit u aan bij duizenden klanten die hebben geprofiteerd van grote kostenbesparingen door hun bestaande netwerkhardware te repareren en vandaag een offerte aan te vragen.

Zorg ervoor dat uw UPS klaar is voor alles met een UPS Health Check

UPS Support Contracts Service:

Is uw netwerk beschermd tegen stroomstoten?

De UPS-ondersteuningscontracten van Comtek bieden flexibele contracten die praktische expertise bieden voor het geval uw UPS defect raakt. Exclusief verbruiksartikelen omvat de service dekking voor:

  • Printplaat
  • Management module
  • inverter
  • Netwerk kaart
  • Overbrug eenheid

Onze supportcontracten kunnen bijna elk onderdeel van netwerk- of telecome-hardware ondersteunen en een besparing tot 80% opleveren ten opzichte van traditionele onderhoudscontracten van fabrikanten.

We bieden SLA's voor een snelle reactie in slechts vier uur of de volgende werkdag voor een contract voor onderdelen op locatie. Als het onderdeel niet ter plaatse kan worden bevestigd, kan de defecte unit voor reparatie naar onze werkplaats worden gestuurd. Als onderdeel van ons geloof in het verminderen van e-waste, ondersteunen we een breed scala aan hardware voor zowel nieuw als end-of-life.

Nieuwe en gerenoveerde UPS-systemen:

Comtek heeft voorraad nieuwe en gerenoveerde UPS-systemen van fabrikanten zoals: APC, Exide, MGE, Powerware, Liebert, Schneider Electric en Tripp Lite.

Onze gerenoveerde units worden geleverd met nieuwe batterijen en zijn volledig getest en gegarandeerd met prijzen die aanzienlijke besparingen opleveren in vergelijking met de kosten van gloednieuwe winkelunits.

Gebruik ons ​​contactformulier om een ​​offerte bij ons aan te vragen.