TELEFOON

+ 49 (0) 6105 303 9607

OPENINGSTIJDEN

<span>10:00 - 19:00</span>

OVER ONS

Comtek is een wereldwijde leverancier van reparaties, reserveonderdelen en ondersteuning voor de telecom-, datacom- en netwerkservice-industrie. We bieden ook directe ondersteuning aan eindgebruikers. Communicatieproducten kunnen bijna onbeperkte jaren nuttige dienst leveren en hoeven niet regelmatig te worden vervangen door nieuwe apparatuur. De diensten van Comtek verlengen de levensduur van technologische activa.

Wereldwijd bereik

We hebben kantoren in heel Europa en Noord-Amerika en bieden snelle contactpunten

24 / 7 onderhoud en ondersteuning

Bezorgd dat uw netwerkhardware defect kan raken wanneer u het het minst verwacht? Comtek's SmartCover-service biedt SLA's die garanderen dat we uw bedrijfskritieke hardware binnen vier uur repareren / vervangen - 24 uur per dag - 7 dagen per week.

Bijna 30 jaar ervaring

Lees meer over ons, onze geschiedenis en onze mensen die deel uitmaken van Comtek.

ONZE DIENSTEN

Hardware reparaties

We repareren tienduizenden end-of-life en nieuwe netwerk- en telecomproducten van switches, routers, PSU's, IP-camera's en meer.<br><br>

Refurbished producten

We bieden een breed scala aan gereviseerde hardware die volledig is getest en gegarandeerd met typische besparingen van 70-80% op nieuwe catalogusprijzen.

Onderhoudsdiensten

Onze SmartCover-indelingsafdekking biedt gemoedsrust. Ontdek SLA's die binnen vier uur een oplossing garanderen - 24 uur per dag - 7 dagen per week.

Dark Fiber WAN-services

Comtek kan huurlijnen, dark fiber, optische encryptie en DWDM-mogelijkheden bieden.

RMA-services van derden

Onze hardware reparatie ervaring maakt Comtek de logische keuze voor RMA-services van derden. Laat uw bedrijf laten focussen op wat u het beste doet.

Overtollige apparatuur

Krijg meer dan schroot voor uw oude apparatuur. Krijg de beste prijs voor uw routers, switches, ip telefoons en settopboxen.

Gebruik ons ​​contactformulier om een ​​offerte bij ons aan te vragen.

ONZE LAATSTE TWEETTEN

Blijf up-to-date met het laatste nieuws van Comtek Communications BV en de rest van de Comtek Group door @ComtekUK op Twitter.