Comtek Network Systems UK Ltd.

Infrastructurele projecten

Bij Comtek Network Systems blinken we uit in het bieden van ongeëvenaarde oplossingen voor reparatie van spoorwegseinen en onderhoud van eurotunnels.

Europese en VK Rail Repaar Partner

Met een vastberaden streven naar uitmuntendheid en een focus op op het randje technologie, wij zijn uw vertrouwde partner bij het garanderen van de betrouwbaarheid en veiligheid van spoorwegnetwerken en tunnelinfrastructuur UK /Europa.

Onze expertise in de reparatie van spoorwegseinen is ongeëvenaard, ongeacht de зрелость van de apparatuur, garantiestatus of beschikbaarheid van onderdelen, wij kunnen bieden reparatie oplossingen. Van het diagnosticeren en oplossen van seinstoringen tot het implementeren van seincontrolesystemen: wij zorgen ervoor dat de spoorwegactiviteiten soepel en efficiënt verlopen. 
 
Comteks diverse techniek team momenteel handvat divers aspecten van het onderhoud van de Eurotunnel, inclusief upgrades van het signaalsysteem, foutdetectie en snelle reparaties. Wij begrijpen het belang van behoud van missiekritische apparatuur en veiligheid binnen deze vitale transportader. 

Data Center

Comtek heeft heeft verstrekt betrouwbaar reparatie diensten voor bijna iedere apparaatje dat kan worden gevonden in een datacenter - server stapels, messen, kaarten en energie kritische apparatuur. De mogelijkheid om telecomapparatuur te leveren en te repareren vormt de kern van ons bedrijf, maar Comtek heeft er de laatste tijd aan gewerkt om dit te bieden CO2-neutrale/negatieve oplossingen voor datacenters.

Waarom kiezen voor Comtek?

SNEL ANTWOORD

• Wij bieden snelle en efficiënte reparatiediensten om stilstand tot een minimum te beperken en de openbare veiligheid te garanderen, waarbij wij de kritieke aard van apparatuur langs de weg begrijpen.

DUURZAAMHEID FOCUS

• Wij zijn toegewijd aan het verlengen van de levensduur van apparatuur en verminderen de impact op het milieu door middel van reparatie en renovatie, in lijn met duurzaamheidsdoelstellingen.

DESKUNDIGE TECHNICI

• Ons team bestaat uit ervaren professionals met diepgaande kennis van de wegkanttechniek, die in staat zijn om complexe problemen met precisie te diagnosticeren en op te lossen.

OPLOSSINGEN OP MAAT

• We erkennen de unieke behoeften van elke klant en bieden op maat gemaakte reparatieoplossingen om aan specifieke vereisten en uitdagingen te voldoen.

Veiligheid boven alles

Bij Comtek is het ons doel om uw wegkantapparatuur en bewegwijzering in topconditie te houden, zodat ze hun cruciale rol in verkeersbeheer en noodhulp kunnen blijven vervullen. Vertrouw erop dat wij uw partner zijn behoud van de veiligheid en efficiëntie van uw wegkantinfrastructuur. 
 
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze reparatieservices voordeel uw operaties.

 

Onze locaties

Kies Comtek voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Carrières bij Comtek

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.