Comtek Network Systems UK Ltd.

Reparaties van elektrische apparaten

Deskundige reparaties voor uw voedingseenheden, gelijkrichters en UPS-systemen

Bij Comtek Network Systems zijn we gespecialiseerd in Voedingseenheden (PSU's) repareren, Gelijkrichters en Systemen voor ononderbroken stroomvoorziening (UPS). om ervoor te zorgen dat uw activiteiten ononderbroken blijven. Onze expertise omvat alle soorten energieapparaten, van kleine eenheden tot grootschalige systemen, en biedt een betrouwbaar en kosteneffectief alternatief voor de vervanging van apparatuur.

Uitgebreide reparatieservices voor elektrische apparaten

Onze Reparatieproces van elektrisch apparaat is nauwgezet en grondig, waarbij zowel directe problemen als potentiële toekomstige problemen worden aangepakt. Wij repareren tot op componentniveau, waardoor de levensduur van uw apparatuur wordt verlengd, afval wordt verminderd en kosten worden bespaard.

Deze aanpak weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en de principes van de circulaire economieen biedt oplossingen die zowel milieuvriendelijk als economisch voordelig zijn.

Expertise voor alle soorten stroomapparaten

Wij begrijpen de cruciale rol die elektrische apparaten spelen in uw activiteiten. Of het nu gaat om een ​​PSU, gelijkrichter of UPS, ons team van deskundige technici is uitgerust met de kennis en hulpmiddelen om een ​​breed scala aan problemen te diagnosticeren en te repareren.

Onze diensten zorgen ervoor dat uw energiesystemen altijd optimaal presteren en de betrouwbaarheid bieden die u nodig heeft.

De kloof overbruggen: uw machtsmiddelen maximaliseren

Veel van onze klanten komen naar ons toe wanneer hun elektrische apparaten niet langer door de leverancier worden ondersteund. Ze moeten vaak het gebruik van hun bestaande apparatuur maximaliseren, zelfs als het einde van de levensduur nadert. Wij overbruggen deze cruciale kloof en zorgen ervoor dat uw energiesystemen operationeel en efficiënt blijven tijdens de overgangsperiode tussen het einde van de levensduur van onderdelen en de vervanging of verwijdering ervan.

 

Ongeëvenaarde expertise in PSU-, gelijkrichter- en UPS-reparaties

Met een bewezen staat van dienst op het gebied van succesvolle reparaties van een breed scala aan elektrische apparaten, hebben we onszelf gevestigd als een vertrouwde partner in de branche. Onze technici zijn bekwaam in de technische aspecten van reparatie en begrijpen het belang van snelle doorlooptijden en minimale verstoring van uw activiteiten.

Technologieën die wij repareren

Onze expertise omvat een breed scala aan energietechnologieën, waaronder:

Uninterruptible Power Supply (UPS)-systemen
Telecom Power-systemen
Omvormers
Stroomverdeeleenheden (PDU)
Industriële voedingen
Gelijkrichters
Stroomoplossingen voor datacenters
Back-upsystemen voor batterijen
Voedingseenheden (PSU)
voltage regulators

De veerkracht van uw energiesysteem, onze prioriteit

Wij begrijpen dat elke seconde downtime een aanzienlijke impact kan hebben op uw bedrijfsvoering. Daarom geven wij prioriteit aan efficiënte en effectieve reparaties, zodat uw energiesystemen robuust en betrouwbaar blijven. Onze reparatiediensten op componentniveau demonstreren ons vermogen om zelfs de meest complexe uitdagingen aan te kunnen, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw energiesystemen in goede handen zijn.

Wij repareren apparatuur van toonaangevende leveranciers

Dit is slechts een voorbeeld van de leveranciers die wij repareren. Als uw leverancier niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken.

ELEKTRISCH MITSUBISHI
HUAWEI
APC
SCHNEIDER ELECTRIC
EATON
GE
DELTA-ELEKTRONICA
SIEMENS
EMERSON
VERTIVE

Werk met ons samen voor duurzame en betrouwbare reparaties van elektrische apparaten

Kies een partner die net zoveel waarde hecht aan de levensduur en betrouwbaarheid van uw elektrische apparaten als u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze reparatieservices op componentniveau uw energiesystemen ten goede kunnen komen en uw bedrijfsdoelstellingen kunnen ondersteunen.

Wilt u hier meer over weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze locaties

Kies Comtek Network Systems voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Werken bij Comtek Network Systems

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.