+ 49 (0) 6105 303 9607 Contact Zoek Producten
Pagina selecteren

WIJ ZIEN HET TEKEN

HEB JIJ?

VARIABELE
BERICHT
TEKENS

Kan tot op componentniveau worden gerepareerd en getest met standaardapparatuur voor de wegindustrie die uniek is voor Comtek.

Comtek zoekt proactief naar fouten bij reparaties, onderhoudt borden en onderdelen volledig om de vervolgkosten te verlagen.

VERTROUW OP DE EXPERTS IN REPARATIE

 

Comtek ondersteunt een aantal grote infrastructuuraanbieders in het Verenigd Koninkrijk en de EU en biedt oplossingen voor oudere hardware die geen enkele andere aanbieder kan bieden. Comtek werkt ook veel binnen de spoorwegindustrie voor partners als Euro Tunnel, waar ze reparaties uitvoert aan elektrische/transmissiesystemen en andere oudere apparatuur.

We werken samen met een aantal organisaties die digitale bewegwijzering en noodtelefoons leveren voor Britse snelwegagentschappen.

Wij kunnen repareren:

–  Noodhandsets

–  LED-borden

–  Analoge en IP-camera's

WEGEN &
SNELWEGEN

Comtek is de belangrijkste van de vele uitdagende projecten en heeft zijn diensten en expertise geleverd aan defensie-aannemers en -verenigingen. Comtek is er trots op complexe reparatiehulp te bieden voor kritieke militaire apparaten van zowel binnenlandse als mondiale leveranciers.

Vanwege ons vermogen om met vrijwel elke vorm van oudere apparatuur te werken en de enorme hoeveelheid referentiemateriaal die we bezitten, bevindt Comtek zich in de voorhoede van het onderhouden van verschillende vertrouwelijke militaire infrastructuurmiddelen.

  CONTACTNAAM*

  BEDRIJFSNAAM*

  E-MAILADRES*

  CONTACT NUMMER

  BERICHT

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Meer info Sluiten