+ 49 (0) 6105 303 9607 Contact Zoek Producten
Pagina selecteren

Meer informatie over Comtek

Afgebeeld is het hele Comtek Wales-team buiten het hoofdkantoor van Comteks in Deeside. Op deze locatie bevindt zich een van Comtek's Nortel Repair Labs & Training Facilities, evenals miljoenen ponden aan referentieapparatuur. 

Ons Doel

"Word 's werelds toonaangevende leverancier van reparaties op componentniveau voor complexe netwerk-, telecommunicatie- en IT-hardwareproducten"

The Comtek Group

Comtek Network Systems HQComtek is de snelstgroeiende multivendor IT- en telecomreparatieservice in het Verenigd Koninkrijk en streeft ernaar de levensduur van oudere IT- en telecomapparatuur te verlengen, ongeacht de leeftijd of fabrikant. Om haar pan-Europese klanten te helpen onnodig afval te verminderen en de impact van IT-afval op het milieu te minimaliseren op een praktische en kosteneffectieve manier, repareert en vernieuwt Comtek een reeks van zowel bestaande als bestaande datanetwerken en telecoms-hardware.

De reparatieactiviteiten van Comtek verlengen de levensduur van communicatiehardware aanzienlijk, verlagen de kosten voor klanten, beschermen het milieu en bieden duurzaamheid voor de IT-industrie. Comtek promoot reparatie en hergebruik als een krachtig middel om de mondiale milieu- en economische uitdagingen het hoofd te bieden.

Comtek heeft hoogontwikkelde en efficiënte afdelingen Reparatie, Verkoop, Logistiek, Accounts en Algemene Administratie. Het heeft onlangs de bouw voltooid van een derde uitstekend reparatie-laboratorium uitgerust met verschillende telecominfrastructuren zoals Microwave / RF / GSM / Optical / VOIP en BGA rework system. De ondergang van Nortel als een van 's werelds grootste telecombedrijf heeft voor Comtek een geweldige kans gecreëerd. Het is begonnen aan een PR-campagne in heel Europa om Comtek op te richten als een energiehuis voor telecommunicatiebedrijven, met name voor het complete assortiment reparaties van Nortel-producten.

Comtek heeft voor vele miljoenen dollars aan Nortel-infrastructuur geïnvesteerd en verworven om een ​​Nortel-reparatie- en ondersteuningscentrum van wereldklasse te kunnen bouwen in de Deeside-faciliteit. Comtek wil de enige technologische krachtcentrale worden die uitgebreide reparaties en remanufacturingondersteuning kan bieden voor elk Nortel-productgamma. We zijn continu op zoek om hoogwaardige ex-Nortel-verkopen en -engineers te identificeren en aan te werven om het bestaande Nortel-team te versterken.

Bedrijfstijdlijn

Comtek is nu goed op weg om zijn uiteindelijke doel te bereiken om erkend te worden als: "De wereldleider op het gebied van reparaties op componentniveau voor complexe netwerken, telecommunicatie en IT-hardwareproducten". Een groot deel van de winst die voortkomt uit een toename van de omzet is opnieuw geïnvesteerd. Deze toegenomen bedrijfsactiviteit heeft Comtek ertoe aangezet om zijn personeelsbestand van ingenieurs en ondersteunend personeel de afgelopen twee jaar met bijna 50% te verhogen.

Askar Sheibani Electronics Recycling Parliament Event

Comtek's economische groei en haar bijdrage aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke, duurzame werkmethoden zijn door een aantal onderscheidingen erkend.

Naast het betrekken van zijn eigen medewerkers bij een milieubewustzijnscampagne, werkt Comtek via de lokale overheid en op parlementair niveau om de steun van gemeenschappen en beleidsmakers te betrekken bij duurzame praktijken met betrekking tot e-waste. Meer details over Comtek's inzet voor ecologische duurzaamheid zijn te vinden hier.

Comtek ziet zichzelf niet los van de lokale gemeenschap en kijkt voortdurend naar manieren om zakelijke en gemeenschapsproblemen samen te brengen. De CEO, Askar Sheibani, is voorzitter van het Deeside Business Forum, een voorzitter van de Welsh Government 'Entrepreneurial champion' van de Deeside Enterprise Zone Board, een CBI-raadslid en lid van de lokale Regeneration Board.

Comtek Bedrijvenkaart Web

Comtek's Europese kantoor

Het kantoor van Comtek in Duitsland biedt dezelfde hoogwaardige diensten als ons hoofdkantoor in het VK.

Het Duitse kantoor is internationaal actief en richt zich op de Duitstalige markt. Ze hebben hun eigen reparatiefaciliteit voor de grote spelers in de telecom- / netwerkdienstensector. Het kantoor heeft professionals in alle afdelingen van verschillende Europese landen die in Dreieich werken (nabij Frankfurt am Main Airport)

Hun klanten zijn toonaangevende systeemintegrators, onderhouds- en ondersteuningsserviceproviders, distributeurs, fabrikanten en eindgebruikers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en vele andere landen.

Het Duitse kantoor biedt een breed scala aan onderhoudsdiensten en onderhoudsovereenkomsten op maat. Het aanbieden van 24/7 onderhoudsdiensten en RMA-diensten van derden in de Benelux en Duitsland.

Met meer dan 15 jaar ervaring biedt het Duitse kantoor een uitstekende service in de distributieketen van de grootste fabrikanten ter wereld.

Ons Doel

UPS-reparaties kunnen een riskante gok zijn als u geen vertrouwde leverancier heeft om deze specialistische service af te handelen. In het geval van een storing kunnen we de unit inspecteren om te beoordelen of het voordeliger is om de storing te repareren of een gloednieuwe unit te installeren.

In de meeste gevallen kunnen we de meest waarschijnlijke reparatiemethode en mogelijke benodigde onderdelen voorspellen voordat een call-out nodig is, wat u zowel tijd als geld bespaart en ervoor zorgt dat de UPS zo snel mogelijk weer aan het werk is. 

Om er zeker van te zijn dat we uw UPS zo snel mogelijk kunnen repareren, verzoeken wij u om met zoveel mogelijk informatie contact met ons op te nemen. Ons volledig opgeleide technische team zal dan in staat zijn om zonder vertraging de beste handelwijze aan te bevelen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Meer info Sluiten