Laat uw omzet Begrip van uw UPS-systemen

Verbeter uw kennis van stroombeveiliging en bekijk de cruciale elementen van ononderbroken stroomsystemen (UPS's) om ervoor te zorgen dat u beschermt wat belangrijk is wanneer het er echt toe doet. Van fasering tot vermogen, topologie tot vormfactoren, Comtek kan u helpen uw kennis van alles wat met UPS te maken heeft te vergroten. 

Comtek UPS Site Survey Services

APC UPS Reparatie/Verhuur

Borri UPS-reparatie/Verhuur

CertaUPS-reparatie/Verhuur

Eaton UPS-reparatie/Verhuur

Legrand UPS-reparatie/Verhuur

Riello UPS-reparatie/Verhuur

Vertiv UPS-reparatie/Verhuur

Huawei UPS-reparatie/Verhuur

Verschillende UPS begrijpen Topologieën

UPS-systemen zijn over het algemeen gerangschikt volgens topologie, waarvan er vijf hoofdgroepen zijn:

Stand-by – Het meest geschikt voor eenvoudige back-up en ondersteuning van minder gevoelige apparatuur - biedt bescherming tegen doorzakken, spanningspieken en uitval.

Lijn-interactief – Het meest geschikt voor communicatiekasten met hoofdverdeelkasten (MDF) en tussenverdeelkasten (IDF), niet-gecentraliseerde server- en netwerkruimten en algemene IT - maakt actieve regeling van de spanning mogelijk door het verhogen of verlagen van de netvoeding indien nodig.

Online - Meest geschikt voor bedrijfskritieke apparatuur - maakt isolatie van apparatuur van onbewerkte netstroom mogelijk, converteren van AC naar CD en terug naar AC

Ferroresonant - Het meest geschikt voor industrieel gebruik zoals olie en gas, chemie, nutsbedrijven en zware industrie - Zorgt voor een ononderbroken stroomoverdracht, de output en het vasthouden van energie lang genoeg om de tijd tussen het overschakelen van netvoeding naar batterij te overbruggen.

Multi-modus – Het meest geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een optimale balans - UPS kan automatisch tussen deze twee modi schakelen wanneer problemen in de netstroom worden gedetecteerd.

Veelvoorkomende oorzaken van UPS-fout

Hier zijn enkele van de meest voorkomende fouten die ertoe kunnen leiden dat uw UPS uitvalt en hieronder vindt u een overzicht van hoe u risicofactoren kunt verminderen:

 

 • Batterijen – Typische levensduur van 3-5 jaar. Deze levensverwachting kan sterk fluctueren, afhankelijk van plaatsing, omgevingstemperatuur, fietsen, onderhoud, batterijchemie en batterijopslag.

 

 • Fans – Temperatuur kan een aanzienlijke invloed hebben op de levensduur van UPS-componenten, interne lagers kunnen slijten.

 

 • Elektrolytische condensatoren – Typische levensduur van 10 jaar. Net als bij batterijen, is de grootste risicofactor voor de verwachte levensduur van een elektrolytische condensator temperatuur en vochtigheid.

 

 • Metaaloxidevaristoren (MOV's) – Meestal treden problemen op na blootstelling aan frequente en/of extreme spanningspieken.

 

 • Relais – Het minst waarschijnlijke onderdeel van uw UPS dat defect raakt, maar een onjuiste of slecht werkende firmware-instelling kan leiden tot overmatig gebruik en tot storingen leiden.

Expert Help, Advies of Zitate

  Naam/Bedrijf

  E-mailadres/contactpersoon

  Jouw Bericht

  Door een vraagverzoek in te dienen, accepteert u de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  BELANGRIJKE UPS-DIENSTEN

  Batterijen zijn het meest cruciale aspect van een ononderbroken stroomvoorziening. Een defecte of slecht onderhouden UPS-batterijset kan de autonomietijd van een UPS beïnvloeden, wat kan leiden tot een kritieke storing
  Huur of koop snel systemen met een enkele UPS of generator. Of het nu voor stand-by is of om bedrijfskritieke infrastructuur werkend te houden, laat uw bedrijf niet in het ongewisse
  Boek uw site-enquête voor een efficiëntie-audit of levenscyclusrapport. We zullen uw exacte behoeften op het gebied van stroombeveiliging vaststellen en met u samenwerken om de bedrijfskosten van uw UPS te verlagen
  Volledige loadbank-testservice om u te voorzien van tijdige identificatie van eventuele problemen met uw generator en de vereiste corrigerende maatregelen
  ​Vergroot uw begrip van UPS-systemen door onze UPS-basisprincipes en veelgestelde vragen te bekijken. Zorg ervoor dat u de juiste service krijgt en op zoek bent naar de juiste producten
  ​Van jaarlijkse onderhoudscontracten, proactief testen tot preventieve oplossingen – wij staan ​​voor u klaar. Onderhoud aan bijna alle merken ononderbroken stroomvoorziening

  Trots om mee te werken

  Reparateur van Eurotunnels

  Euro Tunnel

  DHL-reparateur

  DHL

  Openreach-reparatieprovider

  Openreach

  Babcock-reparateur

  Babcock

  Dumfries en Galloway Council reparatieprovider

  Raad van Dumfries & Galloway

  Telefonisch reparatiebedrijf

  telent

  Bell Integration Reparatie Provider

  Bell integratie

  Surrey Country Council-reparatieprovider

  Provincieraad van Surrey

  Thales-reparateur

  Thales

  BT-reparateur

  BT

  Nokia-reparatieprovider

  Nokia

  Siemens-reparateur

  Siemens

  Gebruik ons ​​contactformulier om een ​​offerte bij ons aan te vragen.