Warehousing en palletopslag

Comtek biedt palletopslagoplossingen voor de lange en korte termijn aan een uitgebreide reeks commerciële klanten, met flexibele serviceniveaus voor de opslag en distributie van uw goederen.

We voorzien in de behoeften van het MKB, grote bedrijven en distributeurs met vereisten voor palletopslag op korte of lange termijn. Zonder minimumcontract bieden we flexibele prijzen, eCommerce-fulfilment en multi-channel distributiediensten.

Onze uitgebreide palletopslag en rekken met distributie- en verwerkingsmogelijkheden van onze vestiging in Deeside, Noord-Wales (in de buurt van de M56) biedt voldoende ruimte voor het opslaan van uw goederen.

We kunnen uw goederen verzenden en ontvangen, ze laden en lossen uit zeecontainers, vrachtwagens of trailers, en ze zo lang als u nodig heeft opslaan in onze volledig beveiligde, gealarmeerde en CCTV-bewaakte faciliteit. We kunnen het transport van uw goederen door het VK, Europa of wereldwijd naar uw klanten regelen, of doorgeven aan uw expediteurs.

Als onderdeel van onze service kunnen onze medewerkers uw goederen ophalen en verpakken en ze rechtstreeks naar uw klanten in het Verenigd Koninkrijk of wereldwijd verzenden, waarbij verschillende carriers elke dag weer ophalen. Voor dringende verzoeken kunnen we de levering op dezelfde dag in het VK regelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave.

Gebruik ons ​​contactformulier om een ​​offerte bij ons aan te vragen.