Comtek Network Systems UK Ltd.

 

Sleutelmensen en waarden

Comtek is de snelst groeiende IT- en telecomreparatieservice van meerdere leveranciers in het VK en zet zich in om de levensduur van verouderde IT- en telecomapparatuur te verlengen, ongeacht de leeftijd of fabrikant.

30 jaar uitmuntende reparatie

Het helpen van zijn wereldwijde klanten om onnodig afval te verminderen en de impact van IT-afval op het milieu op een praktische en kosteneffectieve manier te minimaliseren, met behulp van de WEEE-richtlijn (Waste from Electrical and Electronic Equipment) als raamwerk. Comtek repareert, repareert en levert een reeks zowel huidige als oudere datanetwerk-/telecomhardware, ongeacht leeftijd of garantiestatus.

VRAAG SHEIBANI

CEO

CHRISTINE SHEIBANI

DIRECTEUR PERSONEELSZAKEN

PHIL BARTLETT

VERKOOP DIRECTEUR

Comtek Netwerksystemen UK

Onze missie

“Het bevorderen van een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsinkoopcultuur door onze klanten aan te moedigen gereviseerde apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.”

 

Onze visie

's Werelds toonaangevende leverancier worden van reparaties op componentniveau voor complexe netwerk-, telecommunicatie- en IT-hardwareproducten. Wij zijn gepassioneerde pleitbezorgers voor de circulaire economie en CO2-reductie en bieden een breed scala aan gereviseerde hardware-opties.

Hoe helpt Comtek?

Door de levensduur van deze apparaten te verlengen, verkleinen we de ecologische voetafdruk die gepaard gaat met de productie van nieuwe apparatuur aanzienlijk. Elke eenheid ondergaat strenge testprocedures om de kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen voordat deze wordt verzonden. Door kosteneffectieve alternatieven te bieden via gereviseerde apparatuur dragen we actief bij aan het behoud van hulpbronnen en de vermindering van elektronisch afval. Omarm de circulaire economie en boek positieve stappen in de bescherming van ons milieu voor de komende generaties.  

Wereldwijde emissies per economische sector

 • Elektriciteits- en warmteproductie 25% 25%
 • Landbouw, bosbouw en ander landgebruik 24% 24%
 • Gebouwen 6% 6%
 • Vervoer 14% 14%
 • Industrie 21% 21%
 • Andere energie 10% 10%

Kom bij ons team!

Comtek is de snelst groeiende IT- en telecomreparatieservice van meerdere leveranciers in het VK en zet zich in om de levensduur van verouderde IT- en telecomapparatuur te verlengen, ongeacht de leeftijd of fabrikant.

Klik op onderstaande knop en ontdek carrièremogelijkheden bij ons!

 

Onze locaties

Kies Comtek Network Systems voor uw reparatie-, ondersteunings- en gereviseerde hardwarebehoeften om te profiteren van uitzonderlijke service en een langere levensduur van het product.

Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek ons ​​uitgebreide assortiment gerepareerde en geleverde apparatuur van gerenommeerde merken als Cisco, Ciena, Nortel, Juniper, Arista, HPE, Infinera, ADVA en meer.

VK - DEESIDE

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Eenheid 108 Tenth Avenue

Industrieterrein Deeside (Zone 3)

Deeside CH5 2UA

IK - BELFAST

Comtek Network Systems (VK) Ltd.

Heronstraat 19

Belfast BT3 9LE

VS - PLEASANTON

Comtek-netwerksystemen (VS)

Serpentinelaan 1040

Suite 207

Pleasanton, CA 94566

EU-FRANKFURT

Comtek Network Systems GmbH

Nordendstraße 2

64546 Mörfelden-Walldorf

Duitsland

Neem contact met ons op

Sluit u bij ons aan bij de mondiale inspanningen voor koolstofreductie en een duurzamere toekomst. Ons team neemt binnenkort contact met u op!

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Je e-mail (verplicht)

  Whatsapp nummer

  Type citaat

  Uw bericht (verplicht)

  Wilt u zich aanmelden voor marketing-e-mails van The Comtek Group?

  Door een offerteaanvraag in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Privacybeleid.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Wat is onze missie?

  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsaankoopcultuur promoten door onze klanten aan te moedigen om opgeknapte apparatuur te beschouwen als een effectieve alternatieve zakelijke oplossing voor nieuwe vervanging.

  Kleine veranderingen, grote impact voor het milieu.

  Comtek Magnetron Reparaties

  Werken bij Comtek Network Systems

  Op zoek naar een nieuwe werkplek? Kom eens kijken bij onze beschikbare vacatures hier.

  Aanvragers Dan moet je voorleggen een CV en een sollicitatiebrief.